Vizyon

Her zaman daha iyiye ulaşmayı hedefleyen, topluma, çevreye ve etik değerlere saygılı, katılımcılığı, şeffaflığı, liyakati ön planda tutan, araştırmayı teşvik eden, öğrenci odaklı uluslararası standartlarda bir fakülte olmak.

Dekanın Mesajı

Laboratuvarda Devam Eden Çalışmalar

Gözlem - Görüşme Laboratuvarı

Psikoloji Bölümü Gözlem - Görüşme ve Sosyal Biliş Laboratuvarları 2018 - 2019 akademik yılı bahar döneminden itibaren hizmete açılmıştır.

Sosyal Biliş Laboratuvarı

Sosyal Biliş Laboratuvarında on bilgisayar üzerinden E-Prime 3.0 programı kullanılarak bellek, dikkat ve bilgi işleme süreçleriyle ilgili araştırmalar yürütülmektedir.

Vizyon

Her zaman daha iyiye ulaşmayı hedefleyen, topluma, çevreye ve etik değerlere saygılı, katılımcılığı, şeffaflığı, liyakati ön planda tutan, araştırma-geliştirmeyi teşvik eden, öğrenci odaklı, uluslararası standartlarda bir temel bilimler fakültesi olmak.

Öz Değerlendirme Raporları

Fakülte Komisyonları

Fakülte Muafiyet Komisyonu ve Staj Komisyonu: GÖREVİ Prof. Dr. Fatma Gül CİRHİNLİOĞLU Başkan Dr. Öğr. Üyesi Esra KISACIK Üye Dr.

Komisyon Üyeleri

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KOMİSYONLARI Komisyonlar Fakülte Muafiyet Komisyonu ve Staj Komisyonu: GÖREVİ Prof. Dr.

Öz Değerlendirme Raporu

Öğrenci Formları

Personel Formları

Tarihçe

Kayseri Yükseköğrenim ve Yardım Vakfı tarafından Yükseköğretim Kurumları Teşkilat Kanununda Değişiklik Yapılamasına Dair 23.06.

Yönetim

Dekan         : Prof. Dr. Talat ÖZPOZAN Telefon        : 0352 324 00 00 / 3500 - 5254 E-posta        : tozpozan@nny.edu.

Fakülte Hedefleri